Clostylbegit

Přeji hezký den, můj dotaz je na léčbu clostybegidem. Tento měsíc třetím měsíce, kdy beru clostylbegit 3-7 dne cyklu.Ovulace probíhá (viz ovulační test).Minulý cyklus jsem si dělal poprvé ovulační test a to 17. den, kdy výsledek byl pozitivní, další dny čárka slábla a pozitivně ukazovala až do 21. dne cyklu.Tento měsíc jsem si dělala ovulační test podle návodu již 10.den cyklu , kdy testovací čárka byla nepatrná 13.den byla dobře viditelná a byla silnější než kontrolní, další dny slábla. Testovala jsem až do 17 dne cyklu, kdy testovací čárka byla opět siná a řekla bych, že víc než 13. den cyklu. Chtěla jsem se zeptat, jak je to možné, zda to není ovlivněno těmito léky?( jde o druhé tesování ovulačním testem). Který den mám brát jako ovulaci? Také bych ráda věděla, zda clostylbegit upraví menstruační cyklus, pokud nedojde k otěhotnění? Můj menstruační cyklus bez léku je 34 -36. Pravý vejcovod mám neprůchodný. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takové kolísání hladiny je opravdu zvláštní a nelze říci, kdy přesně ovulace nastala. Clostilbegyt urychlí dozrávání vajíčka, ale že by umožnil dozrát dvěma najednou je nepravděpodobné, ale zároveň ne vyloučené. Na druhou stranu, co brání tomu se snažit o miminko v oba dny? S tím, že Clostilbegyt urychlí dozrávání vajíčka a vpodstatě reguluje hormonální hladiny, koriguje i menstruační cyklus.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: