Dětská ortopedie

Dobrý den, 16 měsíční dceři lékař diagnostikoval zkrácenou achylovou šlachu a doporučil operaci.Nedá se toto postižení odstranit nějakými rehabilitacemi nebo ortézou? A je potřebné mít vyšetření neurologem a CT vyšetřrní? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neurologické ani CT vyšetření by nutné být nemuselo za předpokladu, že není podezření na poškození nervů končetin. Doporučoval bych rozhodně konzultaci u ošetřujícího dětského ortopeda. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Koronarografie
Články: Koronarografie
Koronarografie patří mezi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Onkologické vyšetření
Články: Onkologické vyšetření
Onkologické vyšetření je...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: