Již před víke...

Dobrý den, již před víkendem jsem začala pociťovat svědění atd. typické příznaky mykózy.O víkendu jsem byla v lékarně a doporučili mi Jenamazol. Včera večer jsem si jej poprvé zavedla,ale dnes ráno,když ze mě mast pomalu vychází,tak je smíšená s krví. I teď trochu krvácím.Myslím,že to není normální. Mám s užíváním přestat? Čím by to mohlo být způsobeno? Předem děkuji za odpověď. Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v první řadě co nejdříve navštivte svého gynekologa. Může být přítomna jak mykóza, která může způsobit drobné krvácení ze sliznic, tak i jiné onemocnění. Proto je potřeba gynekologické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: