Mám velkou pro...

  • Dotaz od: Ivana Vlčková
  • Publikováno: 12.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám velkou prosbu, syn (6 let) je alergik (lehce astmatik), 1x denně má xyzal, 1x denně dýchátko miflonide. Nyní cca 4 dny má velký kašel, od lékařky vždy (vloni 5x) dostane antibiotika. Můžu s tím něco udělat sama a vyhnout se tak lékařce a antibiotikám? Děkuji velmi za radu. Synková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych nejdříve nechat vyšetřit CRP- marker bakteriálního zánětu- pak teprve pokud se prokáže, že kašel má bakteriální původ, bych nasazovala ATB.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Umíte první pomoc? Měli byste… Můžete tak zachránit život!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Články: Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Anafylaktické reakce...
Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Články: Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Nádory hypofýzy se mohou u...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: