Mám prosbu min...

Dobrý den, mám prosbu minulý týden jsem zjistila použitím těhotenského testu, že jsem těhotná, poslední měsíčky byly 12.3.08, k mému lékaři půjdu během příštího týdne, ale mám obavu.Od listopadu máme zaplacenou dovolenou do EGYPTA. Letíme 13.5.08 nemůže let nějak ohrozit miminko? Dále tam jsou prý na denním pořádku střevní potíže na které dávají nějaké jejich léky, prý naše na to nezabírají, mám strach, aby to nebyl nějaký driják a já neohrozila miminko.Nelze si vzít nějaké naše sebou ?Mockrát děkuji za Vaši odpověd´.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím že na dovolenou můžete jet poměrně bez obav, pokud budete dodržovat základní cestovatelské postupy- ovoce jen co se dá oloupat, voda jen balená, žádný led do nápojů a pod. Z našich léků lze doporučit Endiform,Smectu, Imodium, Ercefuryl a pod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: