Mám vyšší hodn...

Dobrý den, mám vyšší hodnotu TSH, na UZ vyšetření nejsou žádné patologické změny, je mi 29 let a plánuji druhé těhotenství, není to riskantní, mám se dostavit na další odběr za měsíc a dle výsledků by měla být nastavena léčba, budu moci otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže se štítnou žlázou mohou otěhotnění v některých případech lehce komplikovat, po nasazení léčby a jejím pravidelném užívání,by se ale vše mělo vrátit do normálu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: