Velmi mě trápí...

  • Dotaz od: Olga Procházková
  • Publikováno: 16.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, velmi mě trápí problém se zápachem z úst, bílým povlakem na jazyku a pachutí v ústech. Zuby mám v pořádku. Od začátku února mě trápily vlaklé angíny, dva měsíce na to mi byl aplikován pendepon, po třech týdnech, celkem čtyři injekce, na poslední jdu zítra. Beru probiotika Probion. Pochází můj problém ze střev, může jít o kandidozu? K jakému specialistovi se mám objednat aby mi pomohl, jde o elice nepřijemnou záležitost.. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k užívání antibiotik a popisu obtíží se o kandidozu může jednat. Další častou příčinou zápachu z úst bývá špatný stav chrupu či vleklé zánětlivé onemocnění nosohltnu či krku. Stav může řešit primárně praktický lékař, který provede základní diferenciální diagnostiku (základní rozvahu, o co se jedná konkrétně) s nasměruje Vás podle toho ke specialistovi nebo rovnou nasadí vhodnou léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: