V těhotenství...

Dobrý den, v těhotenství se mi zejména na prsou objevilo velké množství vystouplých plochých nepatrně tmavších útvarů než okolní kůže, nelze je seškrábnout. Útvary někdy svědí a ruší mne zejména esteticky. O co se může prosím jednat, proč došlo k výsevu zrovna v těhotenství, nebude to nebezpečné při kojení (virový původ) a jak je lze odstranit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez shlédnutí nelze bohužel výrůstky zaadit, doporučuji navštívit kožního lékaře, který Vás prohlédne (může jít o nějakou formu vyrážky nebo o změny v důsledku hormonálních výkyvů). Většina podobných změn na kůži ale riziko při kojení nepřináší.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: