Dodatek ohledně dlouhotrvajících stroupků

Dobrý den ještě jak jsem psala ohledně těch strupů. Strup,který může signalizovat nádorové onemocnění může být velký i uplně malinký? A když strhnu stroupek,který by ho náhodou signalizoval tak se tam objeví znova a na stejném místě? Nebo jak se pozná,že to bylo něco vážného když jsem si ho strhla? Kožní lékařka by to poznala i po strhnutí? Prosím poradte mi. Nevím si rady. A když bych nějaký takový stroupek měla,tak kožní lékař pozná pohledem zda je to obyč. stroupek nebo ten co signalizuje nádorové onemocnění? Několik stoupků jsem si strhla na hlavě,ale myslím,že se nikdy neudělali na stejném místě. Předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

milá slečno michaelo , zajděte si k dermatologovi, nemohu Vám odpovědět konkrétně , jelikož projev nevidím a nemohu si na něj šáhnout a nemohu použít digitální dermatoskop. A nebojte se kožní lékař to pozná, pokud projevy nejsou na stejném místě, nádor to asi nebude. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: