Dostatečné vstřebání antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, mám pořád nějaké problémy. Mám hodně často "stresový průjem" Pilulku jsem si vzala včera přesně v 0:00 a nutkavá velmi řídká stolice, která neměla vůbec tvar přišla v 8:00 ráno...Hned jsem si vzala laktobacil, který mi pomáhá. Zmíněná řídká stolice byla jen jednou v těch 8:00 a teď je půl 12 a zatím se neopakovala. Mám se chránit i jinak a jak dlouho?Děkuji moc za odpověď. S pozdravem Jana T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v takovém případě není třeba obávat se nevstřebání antikoncepce a nemusíte se obávat selhání antikoncepčního účinku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: