Duphaston

Dobrý den,s manželem se již rok snažíme od potomka a před rokem a půl mi byl nasazen Duphaston pro špatnou funkci žl.tělíska 1tbl 20-26 DC-delší cykly az 18.DC ovulace.Mám podezření že by jsem mohla být těhotná ale test si zatím nechci dělat,dnes jsem dobrala Duphaston a MS má přijít až za týden,nevím jestli nemám duphaston brát i nadále pro případné těhotenství nebo vyčkat MS a následně konzultovat s gynekoložkou podle situace?Děkuji Adéla B.

Odpověď odborníka:

Vyčkejte na menses,pokud nepřijdou,udělejte si těhotenský test,i při negativitě a absenci menses doporučuji test zopakovat ještě jednou za pár dní. Až při potvrzení těhotenství pokračujte v duphastonu.S pozdravem

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: