Duphaston

Dobrý den, nikdy jsem neměla pravidelnou menstruaci a když jsem měla přes 40 dnů bez krvácení, tak jsem šla za doktorem a předepsal mi Duphaston (jakože na vyvolání a potom na další dva měsíce, jak to bude fungovat). Jenže jsem dostala antibiotika na angínu a MS přišla ještě než jsem dobrala 1 platíčko (2 tablety denně po dobu 10 dnů), zbyly mi prášky na dva dny. Jen se chci zeptat jestli je tohle možné nebo jsem je měla brát i když MS přišla.

Odpověď odborníka:

Pokud se menses dostavila,další tablety již neberte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: