Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, na začátku 4 tt. (tehdy jsem o těhotenství ještě nevěděla) jsem podstoupila měření na přístroji InBody, kdy během několika málo sekund proběhne tělem elektrický proud nízké intenzity. Mohlo to plod nějak ohrozit? Popř. kdy by se to projevilo? Pokud by to nějak zasáhlo srdíčko, půjde to poznat až na velkém ultrazvuku ve 20tt. nebo by se to poznalo již při prvním screeningu. Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neobávejte se žádného poškození plodu, které by mohlo způsobit měření na přístroji InBody. Měření je bezpečné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: