Gyrablock a antikoncepce

Dobrý den, třetí den beru Gyrablock na močový měchýř. Chtěla jsem se zeptat, jestli tento lék může ovlivnit účinnost antikoncepce (beru Qlaira). Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přípravek by neměl mít účinek na antokoncepci.pro jistotu neberte oba prášky najednou, ale v intervalu alespon 4 hodin.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: