Gyrablock a antikoncepce

Dobrý den, druhý den beru Gyrablock na močový měchýř. Chtěla jsem se zeptat, jestli tento lék může ovlivnit účinnost antikoncepce (beru Mercilon). Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, gyrablock by účinnost hormonální antikoncepce ovlivňovat neměl, přesto bych po dobu jeho užívání doporučovala již z hygienického hlediska užívání ochranných barierových metod.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: