Ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost antikoncepce lindynette při střevní chřipce. V platíčku už mám jen 3 prášky, když jsem jich tam měla 5, tak jsem dva dny měla střevní chřipku(průjem), prášky si beru v 9h, kdy i snídám. Oba dva dny jsem byla tak hodinu po vzetí prášků na záchodě. Mám tedy dotaz, jestli je antikoncepce oslabena nebo není. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Při průjmovém onemocnění je účinnost antikoncepce snížena příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zanet mandli Je mi 27 let a nyni ziji na Novem Zelandu. Dva tydny me...
 
Naposledy čtené: