Ha um

Dobrý den,chtěla bych vás požádat o radu.Mám syna,kterému bylo 9 měsíců a od narození dostává Nutrilon HA(pozdní nástup laktace),byl kojen do 8měsíce a Nutrilon HA mu velmi chutná.Chtěla jsem se zeptat,zda má stále smysl podávání hypoalergeního mléka?Já mám alergii pouze na pyl z pampelišek,jinak nikdo z rodiny ani přítel žádnou alergii nemá.Ještě jsem někde četla,že ta HA mléka mají oproti běžným UM nahořklou chuť,je to tak?Do jakého věku se má hypoalergení mléko podávat,aby to děťátku co nejvíce šetřilo trávicí trakt?Dost si na stravě syna zakládám,jí bio zeleninu,bio luštěniny,těstoviny,atd.,tak bych mu chtěla dopřát pro něj to nejlepší.A od kdy mohu nabídnout bílý jogurt?Děkuji moc za odpověď.Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko, nepíšete, jestli byla u Vašeho syna potvrzena alergie na bílkovinu kravského mléka. Pokud ne, nemělo by podávání výrobků z kravského mléka, tedy i jogurtu, představovat problém. Rovněž přechod na jinou mléčnou výživu by neměl vadit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: