Hak v graviditě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda může antikoncepce způsobit potrat? Rozhodla jsem se začít používat antikoncepci, protože s přítelem prozatím miminko nechceme, lékař mi předepsal antikoncepci Dienille a začala jsem ji užívat první den menstruace podle přívalového letáku, v prvním týdnu jsem slabě krvácela, což je asi běžné, ale na konci druhého týdne brání pilulek jsem začala lehce krvácet, druhý den na to mě začalo bolet silně v podbřišku, tak jsem jela na pohotovost. V nemocnici mi bylo řečeno, že jsem byla těhotná a potratila a musela jsem otěhotnět už před braním antikoncepce. Alkohol piju jenom výjimečně a nekouřím, v té době jsem byla mírně ve stresu, mohl by to být i toto důvod potratu?

Odpověď odborníka:

Nevím z jakého důvodu vám sdělili že jste byla těhotná pokud jste začala brát první den menses která přišla v termínu pak je gravidita málo pravděpodobna Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: