Hiv

zdravim.mam otazocku ci sa mozem nakazit ak som drazdil dievca takze som prisiel do kontaktu s jej sekretom a potom som sa dotkol rukou mojho penisu a pri nasadzovani kondomu jeho v nutornej strany ci sa mohlo nieco na mna preniest v takej davke aby som sa nakatil?dakujem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost nákazy rozhodně vyloučit nelze. Doporučoval bych proto v době cca několik týdnů po předpokládané nákaze podstoupit testy na přítomnost viru HIV v krvi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: