Hiv

Dobrý den, může se člověk nakazit HIV od partnera, když má při vzrušení na penisu kapku prejakulátu, otře se o něj rukou a pak by prstil partnerku? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky to je možné.pravděpodobnost relativně malá,pokud nedojde k narušení sliznice pochvy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: