Hiv

Dobrý den, Je možné, že by se bolesti kloubů a svalů mohly projevit jako následek HIV infekce až v 15. týdnu od nechráněného styku? Testy na kapavku jsem si dělal 10. den po styku, na chlamydie a HIV po 8. týdnech a na HIV ještě jednou po 3. měsících a 1 týdnu, vše bylo negativní. A může mít užívání Augmentinu 1G v tabletách v 6. týdnu a Brufenu 600 v prášku ve 12. týdnu po styku vliv na "oddálení" prokázání HIV? Občas mě také svědí v uších, které ale vychází jakoby z úst přes eustachovu trubici a také mám zamlžené vidění. Tak už nevím, čím by to mohlo být. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže jsou naprosto nespecifické a nejsou typické pro HIV. Pokud byly testy negativní, je infekce velmi nepravděpodobná. Užívání těhto léků nemá na HIV vliv.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x