Hiv

Mam prozbu jsem totálně na dne po rizikovem sexu se u me obevili příznaky primoinfekce jako u hiv boleli me šílené uzliny bolest v krku prujem nevolnost bolesti svalu klou u hlavy opar na rtu šílené e to trápí mam šílený strach z hiv znaky. Odstupem provést testy na hiv byl uz jsem na nich třikrát pokaždé negativni bylo to3,6, 8 mesicu po riziku do jaké doby mam test opakovat mam porad nějaké zdravotní problémy ktere jsem predtim nikdy nemel bolest pálení az mravenceni horních dolních končetin bolest ledvin prujem co mam delat prosim poraďte preji pěkný den

Odpověď odborníka:

Martine. Pokud jste se nechal již 3x s odstupem několika měsíců na HIV testovat, pak pravděpodobně infekci nemáte. Můžete mít ale jinou pohlavně přenosnou nemoc. Pokud jste ještě žádného lékaře - infekcionistu nekontaktoval, pak si myslím, že je ten nejvyšší čas se nechat v infekční ordinaci vyšetřit. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: