Hiv

Dobrý den vážený pane doktore moc prosim o odpověď v minulem roce jsem měl pohlavní styk ze zenou kterou jsem dobře neznal nasledne nekdy mezi tretim čtvrtym týdnem jse umě obevili přiznaky jako horecka ruzne bolesti v celem tele zanet v krku jako při angine silená unava az vycerpani ze jsem nemohl vylest z postele ruzna vyrážka po tele nasledne to vše pomalu odeznělo zustali jen zdurele uzliny myslel jsem na nejhorši že jsem se infikoval hiv protože po zavolaní z dotyčnou osobou a optani na její status se k tomu nechtěla vyjádřit zasel jsem na testy 3 měsíce po onom uletu test jsem zopakoval několikrát pokaždé byl negatyvni poslední byl z koro po roce od rizika dělala ho nrl pro hiv aids byl negativní ale mam stále zdravotní problemi jako je boleni svalu slach obcasne prujmi piskaní v usich chci se jen zeptat jsou tyto testy spolehlive??a nemůžou mit tyto me problemi momentalni z chlamydiemi neví jak jse to projevuje a testovan jsem na ne nebyl ale uz je to rok a na nic jse u me neprislo co se tyce hiv nevim co delat jsem z toho silene ve stresu nevím jak resit tu situaci mam strach ze bich mohl byt i po roce falesne negativni na hiv dekuji za názor a preji pekny den s pozdravem Martin

Odpověď odborníka:

Nedělejte si zbytečné obavy,testy jsou spolehlivé a pokud byly opakovaně negativní jistě se o HIV nejedná,navštivte k podrobnému vyšetření praktického lékaře,vaše obtíže mají jistě jinou příčinu kterou vyšetření objasní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: