Hiv - dodatek

Prosím ještě jsem k mému předchozímu dotazu nenapsala,že ted po tech 5ti týdnech kdy mi začala ta nevolnost a tachykardie bolí mě v oblasti srdce nebo na plicích mám je jakoby stažené a žaludek taky a mám průjem.tak jestli to nemůže být ta preimunologická reakce na HIV společně s problémy v mém dotaze,děkuji moc

Odpověď odborníka:

spíš si myslím,že to je stresová reakce.uleví se Vám,až budete mít negativní výsledek:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: