Hiv a bolest v podpaží

Dobrý den, může být bolest v podpaží příznakem primoinfekce HIV v 9. týdnu po nechráněném styku? A jak prosím vypadají zduřené uzliny v podpaží? Může to být velikosti elipsy cca 8 x4 cm (možná to je jen tuk, není to ani tvrdé) nebo to je jen bulka v průměru 1-2cm? Testy na HIV jsem si dělal 52. den po styku, byly negativní a za další měsíc si je udělám raději znovu. Chlamydie ani kapavku nemám, testy byly také negativní. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pavle, píšete již druhý dotaz do internetové poradny ohledně primoinfekce HIV. Příznaky, které popisujete, jsou velmi nespecifické, nemohu samozřejmě vyloučit, že se o primoinfekci nejedná. Velmi Vám doporučuji návštěvu infekcionisty a celkovou prohlídku. Řešit tak závažný problém, jako je HIV infekce na online poradně, kdy neexistuje možnost řádného vyšetření, je velmi nevhodné. Nemohu potvrdit nebo vyloučit zvětšené uzliny v podpaží bez vyšetření. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x