Hiv ?

Před necelými 3 týdny jsem měl pasivní nechráněný orální sex, líbání a klasický pohlavní styk s kondomem. Teď jsem jakoby mírně nachlazený, nebolí mě v krku, ale jsem mírně zahleněný. Taky mám lehce bílý jazyk s nepatrnými červenými pupínky. Myslíte si, že by se mohlo jednat o hiv ? Jinak 2 měsíce do testování to asi nevydržím. Před maturitou se teď nemůžu soustředit.

Odpověď odborníka:

Adame, pravděpodobnější bude klasická viróza. Vyčkejte na průběh choroby, viróza po několika dnech obvykle přejde. Pokud byste měl problémy dále, navštivte lékaře. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: