Hpv

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali problém na obrázku (něco jako akné) může být HPV virus? Byl jsem před měsícem u praktické lékařky a ta mi řekla, že o pohlavně přenosnou nemoc nejde a že by se to mělo do týdne ztratit. Nicméně mám to již měsíc - občas některé vyrážky zmiznou a objeví se na jiném místě. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Z fotografie těžko stanovit diagnozu to je na kožním lékaři po podrobném vyšetření,ale prakticky s jistotou se o projev HIV nejedná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: