Hpv

Dobry den,chtela jsem se zeptat je to dva mesice nasla jsem si malou bradavicku na jazyku.Doktor mi rekl ze to je papilom a odsranil mi ho ale po odstraneni se mi udelaly dalsi dva sla jsem znova na odstraneni ale utvorily se dalsi.Co stim mam delat jsem nestastna...bojim se dalsiho odstraneni proto ze se utvori zase dalsi.Koupila jsem si prasky na imunitni s. a nechala se naockovat pro jistotu kuli deloznimu cipku.Partnera mam staleho.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odstraňování papilomů zcela jistě není příčinou jejich opětovného růstu. Poraďte se však s odborníkem, dutina ústní není doménou gynekologů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x