Hpv

Dobrý deň, Nákaza HPV sa u mňa objavila pred pol rokom a to objavením kondylomat. Pani doktorka mi odporučila vakcínu Silgard. Chcem sa opýtať či táto vakcína bude účinná aj napriek už prepuknutej infekcii? Dodávam že kondylomat sa mi stále - ani po liečbe Aldarou nepodarilo zbaviť a posledné očkovanie ma čaká o týždeň. Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to pomoci, ale vakcína nebude tak účinná, jako kdybyste byla bez styku. Pokud kondylomata nejdou pryc i pres aldaru, bude nutné je odstranit chirurgicky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: