Hpv

Dobry den, v roce 2007 jsem podstoupila konizaci del. cipku, kvuli prekarceroze zpusobene HPV, od te doby vse vporadku. Rok a pul mam pritele, on HR HPV mel typ . testovano 33,39, 82. Pri pohlavnim styku jsem s nim pouzivala kondom a virus nechytla, naposledy testovano 10/2010. Uzival isoprinosine a byl jiz negativni v unoru jsem otehotnela, v breznu ovsem byl opet pozitivni na ty same typy. Ja jdu za tyden rodit planovanou sekci a velmi se bojim, ze jsem nakazena a budu mit problemy a nebudu si moct uzivat miminka. Je nejaka sance, ze jsem se nenakazila nebo viry v tehotenstvi vypalila? slysela jsem, ze tehotenstvi zmeny jeste urychluje, hrozne se bojim, vim co jsem si s timto virem uzila. jak mam postupovat? je mi 40 let. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

S virem se setká 80 procent populace,budete pravidelně sledovaná a nebojte se miminka si budete užívat příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: