Hpv a chlamydie

Dobry den p.doktorko. V roce 2010 mi poprve objevily chlamydie-uspesne vyleceny(testy krve).V 2011 se mi znova objevily po citologii a znova preleceny. V ten rok jsem zacala mit staleho partnera, ale i bohuzel pravidelne nesnesitelne zanety mocoveho mechyre.Neustaly pocit na malou, ale nic a paleni. Nevim jestli partner to zpusobil, nebo chlamydie? v temze roce mi lekar objevil leze nizkeho stupne na cipku a po pul roce vysoky stupen. Samozrejme zapricineny HPV plus velkou ektopii, kterou se mu podarilo odstranit. Pred pul rokem jsem byla na citologii kvuli chlamydii a negativni,pred tydnem na krvi a stalo tam, ze moje telo si uz vytvorilo na to protilatky. Posledni zanet moc.mechyre jsem mela asi pred pul rokem. Nyni moje citologie na zmeny bunek na cipku je negativni. Chci se zeptat, je to jedno z druhym?HPV a chlamydie a moc.mechyr? Do tedka kdyz dlouho nepiju(moc prace,stres) tak jakoby moc.mechyr vyschne a trochu pali, ale pak to spravim nekolika sklenicemi vody a je vse v poradku. Za posledni rok jsem byla na dvou testech moci+ledviny a vse ok. Je mozne tedy, ze kdyz uz mam vsechno negativni tak to bude v poradku? Bylo to zpusobeno temito nemocemi? partner byl lecen na chlamydie semnou a vse ok. Mel ale hydrokelu, tak nevim jestli to stim take muze mit nejakou spojitost. MOC DEKUJI ZA ODPOVED :)

Odpověď odborníka:

pohlavně přenosné infekce jdou často ruku v ruce a k nákaze dochází najednou. Doufejme, že už budete vpořádku, pokud nezměníte partnera. Snažte se hodně pít, aby příp. infekce byla vyplavena a nemohla se pomnožit. Vhodný je také čaj z řepíku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: