Hpv a jeho léčba

  • Dotaz od: Pavel Sýkora
  • Publikováno: 22.8.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den pí. Mudr. Heřmanská. Chtěl bych se zeptat zda je možné se zcela zbavit viru HPV prostřednictvím přístroje Zipper. Četl jsem na internetu že při lečbě HPV funguje a očistí organismus od viru již během 3 dnů? Odkaz na přístroj je zde : http://zapper.ic.cz/ děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Zklamu Vás,o této metodě nic nevím,takže bych vlastně jen četla informace,k nimž bych si případně dodávala vlastní pojetí.Lékařské hodnocení musí vycházet nejen z teorie,ale dalších zdrojů-.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: