Hpv na žaludu.

Dobrý den, už nevím co mám dělat.Nedávno jsem byl na chirurgickém odstranění genitálních bradaviček již po druhé.Měl jsem je v okolí penisu a na kořeni penisu.Zákrok byl velmi nepříjemný,uspat jsem se nenechal.Teď pozoruji,že se mi dělají pupínky na žaludu,které jsou zřetelné hlavně při stopoření.Bojím se,aby to nebyla opět kondilomata.Nedovedu si představit chirurgické odstranění na tomto místě penisu.Existuje nějaký šetrnější spůsob odstranění?(mastička apod.).Pokud by to bylo hpv,tak nechci opět čekat,až budou velké,ale zároveň mám obrovský strach z odstraňování těchto "potvor" na žaludu. Děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval vyšetření na urologii, mohlo by se totiž jednat jak o kondylomata, tak i o jiné venerické onemocnění. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: