Hypothyreosa těhotenství

Dobrý den, prosím Vás paní doktorko, jsem v 18 týdnu těhotenství, léčím se s hypothyreosou. Hodnoty na začátku těhotenství TSH 8.75 a Ft4 12,3 teď po upravení léčby po 4 týdnech TSH 0.04 a ft4 21. Chtěla bych se zeptat jaký dopad to může mít na miminko, jestli mu hrozí nějaké nebezpečí, bojím se aby nemělo nějaké následky nebo se nenarodilo postižené. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle laboratorních výsledků by vaše onemocnění plod nemělo nijak ohrozit.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x