Je vhodná tato léčba?

dobrý den,je vhodné podání euthyroxu 50 dvakrát týdně při tomto nálezu?není to zbytečné?t3 je 6,3,t4 je14,tsh je 1,08 a anti mikrosomy jsou 81 a anti tyreoglobulin je 181.na sonu má štítná žláza rozměry pravý lalok 17x14x56 a levý 13x13x52.parenchym lehce zhrubělý,bez kalcifikací a patologie.je mi 33let,jiné obtíže nemám.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro, popravdě řečeno, tato léčba mi přijde trošku alibistická :-)...ničemu nepomůže, ani ničemu neuškodí. Já bych to své pacientce při výše uvedených nálezech asi nedávala. Ale co lékař, to jiný názor, nechci zasahovat do léčby svým kolegům. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: