Kavernom

Přeji pěkný den. Jsem tři týdny po operaci mozku. Jednalo se o tzv. Kavernom. Ložisko bylo velké necelé 3 cm a prý dosti tuhé. Chci se Vás paní doktorko zeptat, zda je normální častá únava a občasné bušení srdce, motání hlavy, malátnost, střídající se návaly zimy a tepla. Samotná operace, prý proběhla bez komplikací a podle rozborů krve a moči, žádný problém vidět není. Je mi 27 let, nekouřím. 180/80 kg. Pokračují v braní léků Keppra 1000mg ráno, 500mg večer. Občas na bolest Korylan. Děkuji za Vaše vyjádření a přeji hezké a pohodové Vánoce. S přátelským pozdravem Patrik B.

Odpověď odborníka:

Vážený Patriku,kavernom je benigní mozkový proces, po operaci by jste měl být zdravý.Trochu problém je,že Vám nemohu přesně odpovědět.Nevím,jaké potíže jste měl před operací,jak se na kavernom přišlo,předpokládám,že jste měl epileptické záchvaty.Dále záleží na umístění procesu.Vámi popisované potíže jsou nespecifické,spíše následek operace a prodělaného stresu.Nebojte,vše by mělo postupně odeznít,to nejhorší už máte za sebou .Také přeju pohodové Vánoce Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: