Kavitace

Dobry den, pred 15 lety jsem prodelala trombozu subklavie a a byla prokazana mutace MTHFR / 677 C>T/ T/T. Pri hzperabdukci dochazi ke kompletnimu stop flow fenomenu v podklickove zile tesne infraklavkularnei, soucasne je patrne zuzeni teto zily. po pripazeni se prutok obnovuje. v soucastnosti bez medikace a potizi. Mohu podstoupit kavitaci? Byla jsem pozadana o lekarsky nazor. Predem moc dekuji. Vera

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že kavitaci můžete podstoupit. Bude ještě vhodná konzultace s ošetřujícím lékaře, zda není ještě jiná kontraindikace.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: