Trombóza a kavitační programy (zeštíhlující)

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné podsoupit lymfodrenáž i po prodělané trombóze? Různě se dozvídám, že se to doporučuje, někde se píše, že se to nedoporučuje.. tak se chci zeptat zda je možné lymfodrenáž či další různé podobné hubnoucí procesy (kavitace) podstoupit ze zdravotních důvodů? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnutí záleží též na příčině trombózy (příp. dalších přidružených onemocněních), proto tuto otázku konzultujte se svým ošetřujícím lékařem.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: