Kondylomata

Dobry den. Chtel jsem se zeptat, zda je mozne si pri utirani pozadi po vykonani potreby a po protrzeni toaletniho papiru zanest infikovanym prstem do vnitrku analniho otvoru kondylomata. Mam takove 3 male vyrustky na zacatku sliznice konecniku. Na prvni pohled nejsou vydet, az po roztazeni sverace. Obcas me vystreluje tupa bolest do konecniku, mirne simra a pali. Ale zda se mi, ze se nejak vyrazne nezvetsuji ani nepokozuji. Nevite zda by mohlo jit o kondylomata? Predem dekuji za radu.

Odpověď odborníka:

Pokud by na prstě byla čerstvá infekce, tak by to asi teoreticky možné bylo, ale klasický způsob přenosu této infekce je pohlavním stykem. vaše obtíže mohou být spíše způsobeny hemorhoidy. Doporučuji navštívit proktologa k podrobnějšímu vyšetření a léčbě.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x