Kondylomata u přítele

Mám takové podezření, že přítel má kondylomata nebo něco podobného. Na předkožce se mu udělali malé bílé pupínky. Vyfotit si to nenechá, ale vypadá to nějak takhle. viz. obrázek. Je tedy pravděpodobné že je budu mít také? Můžeme dál sexuálně žít před začátkem léčby když je pravděpodobné, že jsem se také nakazila?

Odpověď odborníka:

Podle fotografie asi o kondylomata nepůjde, vypadá to na tukové či vazivové resp. zvápenatělé uloženiny v kůži - předsavuje to spíše kosmetický problém.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
podezdření na kondylomata | Od: honza | 12.8.2014 04:07
Zdravím měl bych dotaz mám od svých 12-13 let na
předkožce takové malinké bíle pupínky a je mi 15let
a nikdy jsem neměl pohlavní styk higienu dodržuji jak
se má tak se chci zeptat jestli to vubec mužu
chytit nebo ne
reagovat
jak vylečit | Od: adam | 20.11.2013 22:51
a jde to nějak vylečit ? o.O děkuji za odpoved
reagovat
re:jak vylečit | Od: Roman | 15.1.2014 21:24
Dobrý den, mám to samé. Dermatoložka to u mě diagnostikovala jako kondylomata. Jsou to kondylomata jak vyšitá. Dojděte si ke kožnímu lékaři nebo dermatovenenologovi.
reagovat
To už jsem někde viděl | Od: Patrik | 9.8.2013 15:56
Přesně tohle mám taky, docela se mi ulevilo, že to
nic není.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: