Kondylomata ústa

Děkuji Vám za vaši odpověď . Při pohlavním styku jsme si dávali dost velký pozor. Jen ohledně toho oralniho sexu, jak bych třeba mohla poznat že to v ústech mám ? Imunitu nejlepší zřejmě nemám díky štítné zlaze. Jen mám strach abych oralnim sexem přítele nenakazila a on pak nenakazil me . Ale snad je vše v pořádku a jsem zdravá . Děkuji .

Odpověď odborníka:

Při orálním styku se to přenáší velmi vzácně. Pokud by k přenosu došlo, musel by být klinicky zřejmý projev, tj. špičaté výrůstky

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: