Kondylomata u přítele

Vážená paní doktorko, v lednu jsem byla na gynekologickém vyšetření a výsledky byly v pořádku, také od ledna jsem půl roku brala atb kvůli zánětu močového měchýře, který provázely neustálé vaginální mykozy. Jsem očkovaná Silgardem. Je možné, že ode mě přítel chytil HPV vir a proto mu propukly kondylomata a když se vyléčí může je chytit ode mě znova? Jak dlouho bude léčen, když je léčen vypalováním? U mě kondylomata nejsou - byla jsem na vyšetření. Tak nevím jestli vir mám a jen nepropukl a kde se případně vzal. Přítel i já jsme si věrni. Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Můžete být nositelem latentní infekce, očkování proti tomuto typu viru nechrání. Léčba může trvat i několik týdnů ( mohou stále přibývat nové projevy). Domnívám se, že k nové infekci nedojde.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Konzumace chilli: zdraví prospívá, ovšem bez záruky
Články: Konzumace chilli: zdraví prospívá, ovšem bez záruky
Chilli, známé koření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x