Lamisil na penis

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli můžu použít přípravek Lamisil na penis. Mám totiž ten problém že me sem tam trochu svědí předkozka a občas je mírně zarudlá obzvlášt po souloži. Většinou tak den nebo a dva a k tomu to trochu občas svědí. Nikde sem nenašel odpověd na tuto otázku. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Mohlo by jít o kvasinkovou infekci, Lamisil krém je možné použít.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Články: Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Profesor Jeffrey B...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Prasečí chřipka, ptačí chřipka...  Co nás ještě čeká?
Články: Prasečí chřipka, ptačí chřipka... Co nás ještě čeká?
Na chřipku se někdy díváme...
Na záděrky platí prevence!
Články: Na záděrky platí prevence!
Suchá a odrostlá kůžička u...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x