Lapacho vs. ha

Dobrý den, jelikož trpím občasnými kvasinkovými infekcemi, ráda bych zkusila užívat "čaj" Lapacho. Dočetla jsem se, že je to přírodní antibiotikum a v této souvislosti mě napadlo, zda nemůže mít nějaký vliv na účinnost hormonální antikoncepce. Velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně platí, že antibiotika účinnost hormonální antikoncepce mohou snížit. Doporučoval bych konzultaci s ošetřujícím gynekologem, který Vám možná navrhne účinnější léčbu. Kvasinkové infekce totiž mohou být někdy poměrně závažná onemocnění, a proto není vhodné jejich léčbu podcenit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: