Lapacho + probiotika

Dobrý den, jako prevenci proti kvasinkám, na které jsem se v minulosti mnohokrát opakovaně léčila, popíjím "čaj" lapacho a beru probiotika (laktobacily swiss). Lapacho údajně působí jako přírodní antibiotikum. Usmrtím tedy čajem tyto (drahé) laktobacily? Stejně tak: neusmrtím laktobacily v přípravku fermalac, když druhý den použiji na výplach rosalgin? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Když je budete užívat v dostatečném časovém odstupu ( u pití cca 3-4 hodiny) ,(u vaginální alikace bych dlouhodobě a pravidelně Rosalgin nedoporučovala, nechávejte si jej na akutní problémy), tak ne. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Antibiotika astma nevyléčí
Články: Antibiotika astma nevyléčí
Astmatický záchvat může mít...
Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Články: Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Zdraví a správná funkce...
Nebojte se vysazení antikoncepce
Články: Nebojte se vysazení antikoncepce
Budu mít problém otěhotnět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: