Léta se léčím na vys.krev...

  • Dotaz od: Franta Tomek
  • Publikováno: 23.4.2008
  • uLékaře.cz

Léta se léčím na vys.krevní tlak - láky jej udržují v přijatelné výši což občas kontroluji, přičemž slyším tep srdce. STÁVÁ SE ŽE JEDNOTLIVÝ TEP VYNECHÁ - i 2x během jednoho měření. Je to zlé, je to potřebné též léčit? Děkuji za včasnou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, různé poruchy srdečního rytmu se mohou ve stáří vyskytovat. Některé poruchy rytmu člověka bezprostředně na životě neohrožují, některé by se ale mohly za určitých podmínek změnit například v srdeční zástavu nebo fibrilaci komor. Diagnóza se však musí stanovit z přesnějšího EKG vyšetření, které vám může zařídit váš praktický lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: