Létání a trombofilie

Dobrý den! Před dvěma lety jsem měla infarkt a poté po kompl.vyšetření mi zjistili vyšší hladinu homocysteinů.Beru tyto léky: 1/2 anopyrin 400,1/2betaloc 200, 1prestarium neo, 1torvacard 40, 1 accidum folicum a 1 calibrum kvůli vit B.Chci se zeptat, jestli mohu normálně letět letadlem cca 4 hodiny bez nějakých jiných léků. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko! 4 hodiny letět můžete, bylo by vhoédé, abyste se během letu třeba 1-2x prošla na záchod. 4 hodiny není ale dlouhý let. Jinak více nežli léky by Vám pomohla změna životosprávy, chtělo by to učesat stravu, nalézt vhodný pohyb, z nějž byste měla radost... Konsultujte specialistu na výživové poradenství, případně lékaře celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x