Menstruace při kojení a při užívání antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, zda je normální menstruovat více jak 3 týdny při kojení (10.měsíční syn, kterého už i přikrmuji) a při užívání antikoncepce Azalie? Krvácení není nijak silné, spíše někdy jen špinění. Na kontrole u svého gynekologa jsem byla týden před tím, než jsem začala menstruovat a bylo vše v pořádku. Neměla bych radši antikoncepci vysadit? Moc děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, menstruace 3 týdny normální není.bylo by vhodné konzultovat Váš problém s Vaším gynekologem event. změnit preparát.ale nevím,jak dlouho berete Azalii, proto Vás radši odkazuji na gynekologa. existuje mimo azalie cerazette, také antikoncepce při kojení.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: