Mirena

  • Dotaz od: Lucie Rakušanová
  • Publikováno: 15.12.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Chtěla bych se jen zeptat ohledně vyndání vnitroděložního tělíska Mirena. Mám ji zavedenou skoro 3 roky, hned po porodu, ještě v šestinedělí, jsem s ní velice spokojená, nikdy jsem žádné problémy neměla, nemenstruuji, na kontroly chodím pravidelně každý půl roku........ Při poslední návštěvě se pan doktor zmínil, že vlákno není vidět. Vím, že mi ho po půl roce zkrátil, ale vždycky jsem si ho nahmatala. Teď bohužel ne. Tak mě vrtá hlavou, jak mi ho za ty dva roky vyndá? Úplně jsem se ho zapomněla zeptat, nějak jsme se zapovídali k jinému tématu. Tak si řikám, jestli nebudu muset do nemocnice na sál. Moc děkuji za odpověď. Lucie

Odpověď odborníka:

Mirenu vám ambulantně odstraní malým háčkem,není to problém. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x