Mirena

Dobrý den, je mi 33 let, jsem 8 týdnů po druhém porodu, stále kojím a na radu svého doktora jsem si nechala zavést ant. Mirenu. Mám ji zavedenou 2 týdny, celé dva týdny v kuse krvácím jako při menstruaci, i když jsem takto silnou menstruaci nikdy v minulosti neměla, tento stav doprovází i menstruační bolesti, které jsem taktéž nikdy neměla, při kojení mi menstruace zesiluje, pobolívá mě hlava, občas se mi i stává že se mi hlava zamotá a na pár vteřin se mi i zatemní. Mimo jiné pocituji i slabé svědění na stehnech. Jsem z toho velice zoufalá, mám doma přeci jen malé miminko a tyto stavy mi na psychice zrovna moc nepřidávají a už vůbec ne když jsem za tuto zkušenost zaplatila dost vysokou částku. Ráda bych poprosila o radu zda by nebylo lepší nechat Mirenu vyjmout. Děkuji za informaci a přeji pěkný den. Lucka

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré zkontrolovat krevní obraz při Mireně v prvních měsících může být nepravidelné krvácení, v každém případě je nutné gynekologické vyšetření i s ultrazvukem na kontrolu mireny,případně hormonální léčba,extrakce je až poslední řešení příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: